Homepage Gaštanová masť kŕčové žily recept
Gaštanová masť kŕčové žily recept
Kŕčové žily sú pohromou, ktorá často preteká nohami modernej osoby. Výsledkom je, že postihnuté žily sa zväčšujú, zakrútia a zamotajú v uzloch. Rýchlosť prietoku krvi sa spomaľuje, existujú podmienky na jeho stagnáciu a vytvárajú sa tromby (zátky zo zosilnenej krvi).
kŕčové žily
Vedela som o účinkoch pagaštanu na kŕčové žily, no zistila som že je dobrý aj na iné boľačky ako sú bolesti kĺbov, kostí.atď. Podporuje aj cirkuláciu krvi, čiže je skvelý na unavené.
Some more links:-> účinný gél proti kŕčové žily
21. 9. 2018- Prozkoumejte nástěnku „zdraví“ uživatele Jan na Pinterestu. | Podívat se na další nápady na téma Zdraví, Anatomie a Hubnutí.
-> kŕčové žily v nohách
Masť z plodov: čerstvé olúpané a postrúhané gaštany zmiešame s masťou a zahrejeme k varu. Necháme stáť do druhého dňa, ohrejeme, prepasírujeme cez plátno a uskladníme v chladničke. Necháme stáť do druhého dňa, ohrejeme, prepasírujeme cez plátno a uskladníme v chladničke.
-> môžu byť pijavice použité na kŕčové žily
Gaštanová tinktúra. Masť vhodná na natieranie boľavých kĺbov a liečbu hemoroidov sa dá pripraviť zo sušených gaštanov a bravčovej masti. Tinktúra pomáha - na boľavé rameno, kŕčové žily, dnu, boľavé svalstvo. Vyskúšané. Teraz robím masť, uvidíme.
-> Efektívne kŕčové kŕčové žily
28. 9. 2018- Prozkoumejte nástěnku „angličtina“ uživatele Blanka Koníčková na Pinterestu.
-> foto čierna noha kŕčové žily
Žiaci sa presúvali do bu- dovy ZŠ s MŠ Gaštanová, Žilina. Vaša ochota poskytnúť nám autobus na presun detí a učiteľov nám veľ- mi uľahčila situáciu. Ďa- kujeme.
Gaštanová masť kŕčové žily recept:
Rating: 5 / 854
Overall: 410 Rates